HIRDETÉS
Cartoon Network GameBox

Cartoon Network GameBox

Cartoon Network

Leírás

MINDEN KEDVENC SOROZATOD ITT, EGY HELYEN
Próbáld ki a Cartoon Network játékait a LEGMENŐBB sorozatszereplőkkel! Gumball, Darwin, Robin, Raven, Finn, Jake, Csupakar és a többi kedv
MINDEN KEDVENC SOROZATOD ITT, EGY HELYEN
Próbáld ki a Cartoon Network játékait a LEGMENŐBB sorozatszereplőkkel! Gumball, Darwin, Robin, Raven, Finn, Jake, Csupakar és a többi kedvenced csak rád vár!

PRÓBÁLD KI A LEGJOBB JÁTÉKOKAT!
Lődd a gólokat, győzd le a rosszfiúkat, szökellj hegyeken és ugrándozz felhőkarcolókon, gyűjtsd az érmeket és képességeket a Cartoon Network Játékok appban. Ezt a gyerekbarát alkalmazást bárhonnan elérheted, ahonnan csak szeretnéd.

GUMBALL-JÁTÉKOK
Látogass el Elmore-ba, és játssz kedvenc Gumball-szereplőiddel, Gumball-lal, Darwinnal, Anaisszel, Banán Joe-val és a többiekkel! A „Szökés Elmore-ból” játékban, Gumball és barátai megpróbálnak megszökni az Elmore Középiskolából, a „Swing Out” játékban pedig platformról platformra kell Gumballt és Darwint végigvezetned az űrben.

TINI TITÁNOK, HARCRA FEL!-JÁTÉKOK
Szereted a csihipuhit? Akkor a „Slash of Justice” neked való: küzdj meg a félelmetes ellenfelek hordáival, és találd meg a H.I.V.E-ot. Ha az arcade-játékok izgalmaira vágysz, próbáld ki a „Raven's Rainbow Dreams” világát. Raven arról álmodik, hogy ismét boldog Pink Raven legyen. Segíts unikornisának minél több fellegen végigugrálni, hogy álma ne váljon rémálommá.

BEN 10-JÁTÉKOK
Próbáld ki Ben 10-játékainkat, amelyekben az akció nem ismer határokat! Száguldj végig Bennel az ellenségek galád hordáin a „Power Surge” játékban, amelyben erős idegenekké átalakulva küzdhetsz meg a szintek főellenségeivel. A „Steam Camp”-ben Reppencs bőrébe bújva ártatlan turistákat menthetsz, amikor egy mesés természetvédelmi parkot megszállnak Gőzkovács gonosz robotjai.

KALANDRA FEL!-JÁTÉKOK
Látogass el Ooo földjére, és vegyél részt a mesésebbnél mesésebb kalandokban! Védd meg Finnt és Jake-et a Jégkirály jégcsapjaitól kedvenceid legújabb játékában, a „Marceline's Ice Blast”-ban. Ha kedveled Marceline-t, az erőteljes gitárjátékából áradó lökéshullámokkal visszaverheted az előretörő pingvinek hadait. Vigyázz, Jégkirály is felbukkanhat!

PINDÚR PANDÚROK-JÁTÉKOK
Csatlakozz Sziporkához, Puszedlihez és Csuporkához, hogy legyőzzétek az elkényeztetett Pénzeszsák hercegnőt és megannyi repdeső androidját a „Mech Mayhem”.  iskola utáni csetepatéjában. Az „Új utakon”-ban megcsillogtathatod repülési képességeidet, és megállíthatod Mohó Jojót. Ehhez nem kell mást tenned csak kikerülnöd a Bogárfalva felett repkedő akadályokat.

MEDVETESÓS JÁTÉKOK
Bandázz együtt a nagy csapattal, Jegessel, Pandával, Grizz-zel és barátaival!  A „Shush Ninjas” játékban te lehetsz a mozi csittegő teremőre: ne engedd, hogy a nézők pattogatott kukoricát rágcsáljanak, szürcsöljék az italukat, és hangosan játsszanak a mobiljukkal.

MINDEN HÓNAPBAN ÚJ JÁTÉKOK
Mindig van valami felfedezni való újdonság, bármikor nézel be hozzánk. Játékainkat iskolába menet, a buszon vagy nyaralás közben, INTERNET NÉLKÜL is elérheted; ehhez nem kell mást tenned, csak letöltened a kiválasztott játékot az eszközödre. Kérd szüleid vagy egy felnőtt segítségét, ha a letöltéshez nincs elég tárhelyed.

Látogass vissza hetente új játékokért és titkos meglepetésekért!

Képernyőfelvételek