HIRDETÉS

Leírás

A foci most még menőbb és népszerűbb, mint valaha! Próbáld ki a Toon Kupát, a teljesen ingyenes focijátékot! Válaszd ki kedvenc sorozatbeli karaktereidet, például Darwint a Gumball
A foci most még menőbb és népszerűbb, mint valaha! Próbáld ki a Toon Kupát, a teljesen ingyenes focijátékot! Válaszd ki kedvenc sorozatbeli karaktereidet, például Darwint a Gumball csodálatos világából, Puszedlit a Pindur Pandúrokból vagy Almát az Alma és Hagymából. Ontsd a gólokat, légy te a pálya ördöge, szép összjátékkal megszerezve a bajnoki címet és az eddigi legtöbb pontot a Toon Kupák történetében!

ÁLLÍTSD ÖSSZE A CSAPATOD
Állíts össze egy verhetetlen csapatot: válassz a karakterek statisztikái és képességei alapján. Idén vadiúj szereplők is csatlakoznak a Toon kupához, köztük Jessica a Vadócokból,, Elliott és Mo az Elliott, a földlakóból és Gézengúz a Tini Titánok, harcra fel! szériából. Megannyi karakter közül választhatsz:

· Craig és Kelsey a Vadócokból
· Csupakar és Villámmanó a Ben 10-ből
· Cyborg és Raven a Tini Titánok, harcra fel!-ből
· Alma és Hagyma az Alma és Hagymából
· Finn és Jake a Kalandra fel!-ből
· Darwin és Anais a Gumball csodálatos világából
· Sziporka és Csuporka a Pindúr pandúrokból
· Panda és Jeges a Medvetesókból
· Borzoklopsz és Mao Mao a Mao Mao: Tiszta Szív hőseiből

VÁLASSZ EGY ORSZÁGOT
Sok-sok ország színeiben küzdhetsz meg a bajnoki címért a Toon kupa játékban, de hogy melyik országot választod, rajtad áll! Játszd le a meccseket, gyűjtsd a pontokat, és szerezd meg szép összjátékkal a bajnoki címet!

LŐDD A GÓLOKAT
A játék célja, hogy minél több gólt rúgj, és minél kevesebbet kapj. Nem lesz könnyű dolgod, ne bízd el magad, mert az ellenfél térfelén a kapus nagyon technikás! Cselezz, szerelj, passzolj és lőj, és tiéd lehet az esély, hogy nyerj! Légy résen, és ne felejtsd el figyelni a játék közben utadba kerülő képességeket sem. A Banánhéjon csúszás vagy a Szupersebesség nagy segítségedre lehet, és hatalmas előnyhöz juttatja játékosaidat (vagy épp az ellenfeledet, ha hamarabb szerzi meg a képességeket)!

JÁTSSZ KÜLÖNFÉLE LIGÁKBAN
Fedezd fel a vadonatúj játékmódot, a Toon ligákat. Hozz létre egy csapatot, és játssz a szupercsapatok ellen! Nyerd meg a mérkőzéseket, hogy pontokat szerezz, és helytállj a különböző ligákban. Minden ligának megvan a maga fantasztikus trófeája – meg tudod nyerni mindet?

MEGANNYI FUTBALL-LABDA, STADION ÉS SZEREPLŐ
Rengeteg fantasztikus megszerezhető funkció közül választhatsz, beleértve a statisztikafrissítéseket, a tematikus stadionokat és a rengeteg labdát! Arról nem is beszélve, hogy olyan exkluzív karaktereket is játékba hozhatsz, mint Elliott a vadonatúj Elliott, a földlakó című sorozatból!

TELJESÍTSD A NAPI KIHÍVÁSOKAT
Teljesítsd a napi küldetéseket, hogy pénzhez juss, és meg tudd szerezni az elérhető karaktereket, elemeket és funkciókat.

Képernyőfelvételek