HIRDETÉS
Gumball állati bulis játéka

Gumball állati bulis játéka

Gumball

Leírás

Gumball bulit rendez, és benneteket is meghívott! Készülj fel az izgalmakra családtagjaid, barátaid és ellenfeleid társaságában, és fedezzétek fel a Gumball csodálatos világának he
Gumball bulit rendez, és benneteket is meghívott! Készülj fel az izgalmakra családtagjaid, barátaid és ellenfeleid társaságában, és fedezzétek fel a Gumball csodálatos világának helyszínein játszódó négy izgalmas társasjátékot! Tedd próbára képességeidet: versenyezz vagy dolgozz össze játékostársaiddal, és érj te először célba a táblákon! Soha nem tudhatod, mi lesz a következő lépés Gumball állati bulis játékában!

„Szia! Richard Watterson vagyok! Gumball apjaként is ismerhetsz, de az a fickó is én vagyok, akit a Vidám hambi több mint 50 étterméből kitiltottak Elmore-szerte! Légy üdvözölve Gumball állati bulis játékában, ahol lehetőséged van a házamban bulizni és társasozni! Gumball és a barátai nem engedik, hogy én is játsszak, mert legutóbb ráültem a dobókockákra, és azóta nem találjuk őket! Szerencsére itt minden digitális, úgyhogy nem kell aggódnod a kockák miatt! Most pedig átadom a szót a szakértőknek, de tudom, hogy remekül fogsz szórakozni! Richard most kilép.”

Játssz egyedül vagy barátaiddal
Akár igazi összejövetelt tartasz barátaiddal, akár egyedül ütöd el az időt, a Gumball állati bulis játéka remek szórakozás, és csak EGYETLEN eszközre van szükség hozzá! Add körbe az eszközt a soron következő játékosnak, hogy dobhasson a kockával. A játékok egyszerre akár négy játékos számára is elérhetők: minden sarokban egy-egy játékos hajt a győzelemért (és hogy mindenki jól szórakozzon). Egyedül bulizol? A számítógép ellen is játszhatsz! Nem számít tehát, milyen kikapcsolódást választasz, a Gumball állati bulis játéka mindig felhőtlen szórakozást ígér!

Négy csodás társasjáték
A Gumball állati bulis játékában te és barátaid négy társasjáték közül választhattok! Haladjatok végig a kanyargós és elágazásokkal teli útvonalakon, ahol egyetlen dobás lehet a különbség győzelem és vereség között! Minden tábla különleges kelepcéket és feladatokat rejt! Vajon te leszel az első, aki célba ér? A játékban az alábbi társasjátékok érhetők el:
• Kísértetház
• Elmore
• Szivárványgyár
• Az űr

Húsz izgalmas minijáték
Gumball állati bulis játékában húsz elképesztően vicces játékkal játszhatsz, amelyek között játéktermi játékok és kirakósok is találhatók. Ha igazán megtetszik az egyik játék, annyiszor játszhatod újra, ahányszor csak szeretnéd!

Játssz kedvenc Gumball-szereplőiddel!
Nincsen buli barátok nélkül! Válassz játékost a sorozat alábbi hat szereplője – a Watterson-tesók vagy legjobb haverjaik – közül:
• Gumball
• Darwin
• Anais
• Penny
• Carrie
• Tobias

Az alkalmazás letöltése előtt vedd figyelembe, hogy a „Kísértetház” társasjáték és öt minijáték ingyenes. A további társasjátékok és minijátékok alkalmazáson belüli vásárlással érhetők el, amelyek pénzbe kerülnek. A vásárlások díját a fiókodra terheljük. Ha szeretnéd korlátozni vagy beállítani, hogy a családból ki vásárolhasson az alkalmazáson belül, illetve ha szeretnél jelszót beállítani a fizetéseknél ebben (vagy bármelyik másik) alkalmazásban, ezt az eszközöd beállításaiban teheted meg.

Képernyőfelvételek