HIRDETÉS
Free Fur All

Free Fur All

Medvetesók

Leírás

Építs medvetornyot, és segíts a maciknak megoldani a feladatokat hat különböző játékban! Panda a város legjobb baristája, Jeges a titokzatos harcművészetek mestere, Grizz pedig a p
Építs medvetornyot, és segíts a maciknak megoldani a feladatokat hat különböző játékban! Panda a város legjobb baristája, Jeges a titokzatos harcművészetek mestere, Grizz pedig a piac fincsi portékáinak gourmandja lehet! Gyűjts össze minél több pontot a feladatok során!

IZGI MINIJÁTÉKOK VÁRNAK!
• Szelfiszépítő – A matricák segítségével csinálj stílusosan tökéletes szelfit Pandával! Ha kész a szelfi, pont- és energiagyűjtéshez tedd a megfelelő matricát az arcára.
• Palacsintakirály – Készítsd el Jegessel a világ legjobb palacsintáját! Pöccintsd felfelé az eszközt, hogy megfordítsd a tölteni való finomságot. Gyorsabb mozdulattal magasabbra dobhatod. Forgasd meg, ahányszor csak akarod, de ne találd el a plafont!
• Száguldás két keréken – Vezesd győzelemre Grizzt a segway-versenyen! Döntsd jobbra vagy balra az eszközöd, és manőverezz végig a pályán, az ellenőrző pontoknál pedig gyűjtsd az energiát. Maradj az úton, hogy tartani tudd őrületes sebességed!
• A kóstolás királya – Pöccintsd az ételeket Grizz szájába a termelői piacon! Lapátold bele a szájába az ínycsiklandó finomságokat, de vigyázz, a romlott ételeket pöccintsd el!
• Panda, a brumiszta – Segíts Pandának ügyes baristává válni a menő helyi kávézóban. Döntsd meg az eszközöd, és koppints a képernyőre, hogy a megfelelő itallal töltsd fel a megfelelő csészéket. Ezután szolgáld fel az italokat!
• Jeges, a nindzsa – Segíts Jegesnek, hogy tökéletesítse nindzsamozdulatait!
3 húzással több energiád lesz, és menő mozdulatot mutathatsz be. A tökéletes húzás még több pontot jelent.

JÁTSSZ TÖBBJÁTÉKOSOS MÓDBAN!
Játssz a barátaid ellen többjátékosos módban. Egy eszközt váltogatva mutassátok meg, ki a legügyesebb játékos!

SZEREZD MEG AZ ÉDES ZSÁKMÁNYOKAT!
Az érméket összegyűjtve vicces jelmezeket, kiegészítőket és dekorációkat szerezhetsz meg minden játékban.

A FREE FUR ALL minijáték-gyűjtemény mackói, Grizz, Panda és Jeges garantáltan gondoskodnak az önfeledt szórakozásról!

Képernyőfelvételek