HIRDETÉS

Leírás

Felfedezés | Gyűjtés | Harc
A Tini titánok, harcra fel! figuragyűjtő játék a legújabb őrület Jump Cityben, és Robin RÁ VAN KATTANVA! Járd be a várost, és keress új minifigurákat,
Felfedezés | Gyűjtés | Harc
A Tini titánok, harcra fel! figuragyűjtő játék a legújabb őrület Jump Cityben, és Robin RÁ VAN KATTANVA! Járd be a várost, és keress új minifigurákat, küzdd le a kihívásokat, teljesítsd a mellékküldetéseket, vegyél részt a versenyeken, és próbálj ki számos egyéb lehetőséget ebben a gigászi, gyűjtögetős harci RPG-ben!

77 GYŰJTHETŐ FIGURA
Szerezd meg mindet! Gyűjtsd össze a Tini titánok figuráit Jump City üzleteiből. Minden üzletben más van raktáron, és a raktárkészlet rendszeresen változik, ezért soha nem tudhatod, milyen új figurákra bukkansz, amikor a polcokon kutakodsz!

Bővítsd a Tini titánok-gyűjteményedet. A Tini titánok figurái mellett Terra, Flash, a 80-as évek titánjai, a Vörös X, Batgirl, Selymi és számos egyéb meglepetés vár!

TITÁNOK HARCA
Gyűjtsd össze a csapatot, és küzdj 3 a 3 ellen! Találd meg a tökéletes csapat-összeállítást, miközben cserélgeted és fejleszted a figuráidat, és új képességeket teszel elérhetővé a harci győzelmek nyomán. Csillagfény lézerszemétől kezdve Kiborg pusztító csapásáig a lehetőségek végtelenek!

A könnyen megtanulható, mégis számtalan lehetőséget rejtő harc során valós időben, a harci sávhoz igazodva csaphatsz le ellenségeidre. Az időzítés a kulcs, és minden döntés számít. Válts menet közben a hőseid között, indíts megsemmisítő támadásokat, és futamítsd meg az ellenséget!

FEDEZD FEL JUMP CITYT!
Jump City csak arra vár, hogy felfedezd! Nézz be Zippy pizzázójába, keress játékfigurákat Lil' Alfred játékbarlangjában, és látogass meg számos egyéb, a sorozatból ismert helyszínt!

Jump Cityben csak úgy nyüzsögnek a gyűjtők, akik bármikor készek harcba szállni ellened. Minden sarkon barátok és ellenségek, valamint izgalmas mellékküldetések és más meglepetések várnak!

Teljesíts speciális küldetéseket, nevezz be a harci bajnokságokra, és tedd elérhetővé Jump City további részeit, miközben azért harcolsz, hogy belőled legyen az új Mega Tinibajnok!

Képernyőfelvételek