HIRDETÉS
BMX Champions

BMX Champions

Cartoon Network

Leírás

Gyűjtsd az érméket, és nyerd meg ezt a szórakoztató bringaversenyt! Játssz kedvenc karaktereiddel a Gumballból, a Tini Titánok, harcra fel!-ből és a Vadócokból!
Tekerj végig a vi
Gyűjtsd az érméket, és nyerd meg ezt a szórakoztató bringaversenyt! Játssz kedvenc karaktereiddel a Gumballból, a Tini Titánok, harcra fel!-ből és a Vadócokból!
Tekerj végig a vicces, ugratókkal és kanyarokkal teli pályákon ebben az egyszerű bringaversenyjátékban, ahol a gyorsaságé a főszerep. Mindegy, hogy a trükkök, az egykerekezés, a krosszmotorozás, a vagány megállások vagy a sebesség adta izgalmak rajongója vagy, a BMX Champions játékban megmutathatod legjobb trükkjeidet, miközben végigmanőverezel az akadályokkal teli pályákon! Játssz a kedvenc Cartoon Network-szereplőddel, pattanj fel egyedi járgányodra, és versenyezz a többi karakter ellen! Ebben az őrült hajszában a robbanékonyságodra, az egyensúlyozási képességedre és az erődre is szükséged lesz egészen a célvonalig!

A BMX Champions egyszerű, szórakoztató bringaverseny, ahol végig kell haladnod a pályákon, és elsőként elérni a célvonalat. A játékban található pályák telis-tele vannak kanyarokkal, éles peremekkel és sok más kihívást jelentő akadállyal. Tekerj úgy, mint még soha: adj bele mindent, és közben mutasd be előre- és hátraszaltóidat! Garantáltan élvezni fogod az őrült mutatványokat és az egykerekezést! A versenypályák teljesítése mellett rengeteg érmét is gyűjthetsz, hogy különleges fejlesztésekre tegyél szert, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod bringádat!

A BMX Champions játék végtelen számú testreszabási lehetőséget kínál 11 egyedi vázzal – chopper, bmx, krosszmotor, motor, szédületes gokartok, golfkocsik, hotdogok és még egyszarvúak közül is választhatsz! A 20 különböző kerékkel és 10 további extrával még egyedibbé teheted járgányodat. És ha ez még mindig nem lenne elég, a festőfülkében megadhatod az alapszínt a karosszériádnak, és 21 féle keréknyomot is készíthetsz, amelyeket az ellenfeleid megcsodálhatnak és akár fel is használhatnak!​

FŐBB FUNKCIÓK
- Fizikai alapú versenyzés és akadálypálya​
- Játssz kedvenc szereplőiddel a Cartoon Network sorozataiból!
- Ismerj meg többféle versenypályát!
- Alkosd meg egyedi bringádat a végtelen számú lehetőségből!
- Gyűjtsd az érmeket, hogy speciális fejlesztésekre tehess szert!
- Vegyél részt a rendszeresen megrendezett versenyeken, és légy te a bajnok!

BRINGA TESTRESZABÁSA
- 11-féle váz​
- 20 keréktípus  
- 10 dekorációs elem​
- 21-féle keréknyom (a járművek TRON-stílusú nyomot hagynak maguk után gyorsításkor) ​
- Festőfülke, amelyben testre szabhatod a váz és a kerekek alapszínét 
- 10 egyedi festék 

VERSENYZŐK
- Gumball csodálatos világa: Gumball, Anais, Darwin, Richard, Nicole​
- Tini titánok, harcra, fel!: Robin, Csillagfény, Cyborg, Raven, Gézengúz​
- Alma és Hagyma az Alma és Hagymából​
- Vadócok: Craig, Kelsey, JP, Jessica​
- Macitesók: Grizz, Panda, Jeges

BAJNOKSÁGOK
Vegyél részt a rendszeres BMX Champions bajnokságokon, ahol a játékosok azért küzdenek, hogy az élmezőnybe kerüljenek.​

Képernyőfelvételek