HIRDETÉS
Balhés Maszkabál

Balhés Maszkabál

Cartoon Network

Leírás

Amikor egy csapat rosszfiú tönkreteszi a Ben 10, a Gumball és a Medvetesók szereplőinek közös partiját, rajtad a sor, hogy visszavágj! Válassz a tíz elérhető játékos közül: Gumball
Amikor egy csapat rosszfiú tönkreteszi a Ben 10, a Gumball és a Medvetesók szereplőinek közös partiját, rajtad a sor, hogy visszavágj! Válassz a tíz elérhető játékos közül: Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda, Jeges, Lánglovag, Csupakar, Villámmanó és Shock Rock csak arra vár, hogy akcióba lendüljön, és legyőzze az ünneprontókat.

Törd át az akadályokat, és üsd ki a rosszfiúkat, miközben a cél felé igyekszel ebben az őrülten vicces játékban! Zúzz szét annyi szörnyet, szellemet, drónt és karatézó galambot, amennyit csak tudsz! Töltsd fel a kombómétered, hogy legyőzhetetlen legyél! Váltsd be aranytallérjaidat képességekre és cuccokra, és partizz stílusosan az egyedi jelmezekben és mókás kalapokban!

GYŰJTS ÖSSZE 10 KARAKTERT!
Szerezz meg 10 ütős karaktert a Ben 10-ből, a Medvetesókból és a Gumball csodálatos világából! Vidd játékba Csupakart, Lánglovagot, Villámmanót, Gumballt, Darwint, Anaist, Pennyt, Grizzt, Pandát és Jegest!

HÁROM IZGALMAS VILÁG!
Verekedd át magad a Ben 10, a Medvetesók és a Gumball csodálatos világa helyszíneit idéző különböző világokon! Ugrálj végig egy hatalmas erdő lombkoronáin, szökellj át egy óriási roncstelep ócskavasain, vagy juss el a célig komótosan trópusi paradicsomi környezetben!

PÖRGESD FEL A BUNYÓT!
Verekedd át magad az akadályokon és az ellenségeiden, miközben a cél felé igyekszel ebben az őrülten vicces játékban! Zúzz szét annyi szörnyet, szellemet, drónt és karatézó galambot, amennyit csak tudsz! Töltsd fel a kombómétered, hogy legyőzhetetlen legyél!

CSÚCSSZUPER FEJLESZTÉSEK
Váltsd be aranytallérjaidat képességekre és cuccokra! Minden darab speciális képességekkel ruház fel az adott szinten. A duplaroham, a gyógyír, a visszapattanó vagy a kalapács csak arra vár, hogy kipróbáld!

PARTIJELMEZEK
Partizz stílusosan az egyedi jelmezekben mind a tíz karakterrel! Dobd fel hacukáidat a Kalandra fel!-ből, a Pindúr pandúrokból, a Steven Universe-ből és a többi sorozatból ismerős fejfedőkkel!

A parti soha nem érhet véget a Balhés maszkabálban!

Képernyőfelvételek