HIRDETÉS
Omnitrix Hero

Omnitrix Hero

Ben 10

Leírás

Pancsolj be és rúgj oda a robotok végtelen seregének Ben 10 idegenjei segítségével ebben a nem mindennapi kalandban! Használd az Omnitrixet: alakulj át Lánglovaggá, Villámmanóvá, S
Pancsolj be és rúgj oda a robotok végtelen seregének Ben 10 idegenjei segítségével ebben a nem mindennapi kalandban! Használd az Omnitrixet: alakulj át Lánglovaggá, Villámmanóvá, Shock Rockká, és harcolj Gőzkovács robotjai ellen a villámgyors bunyókban! Időzítsd úgy a támadást, hogy a lehető legjobban megsebezd az ellenfeled!

Egyszerűen csak koppints és pöccints a képernyőre, hogy rögtön akcióban találd magad. A gyors tempójú bunyók és az ellenfelek változatos harcmodora a reakcióidődet és a harci stratégiádat egyaránt próbára teszi. Gyűjtsd össze az utadba kerülő eszközöket, hogy idegenjeid gyorsabbak, erősebbek és keményebbek legyenek. Különleges képességeikkel akár a rekordodat is megdöntheted!

BUNYÓ GŐZERŐVEL
Gőzkovács egy egész hadseregnyi robotot engedett szabadjára! Most Ben 10-en és az idegen erőkön a sor, hogy megállítsák őket. Hívd segítségül Omnimodern Lánglovagot, Villámmanót vagy Shock Rockot, és szállj szembe a végeláthatatlan robothordákkal.

VÉGET NEM ÉRŐ KÜZDELEM
Egyetlen koppintással és pöccintéssel támadhatsz és védekezhetsz, és közben egyedi mozdulatsorokat sajátíthatsz el az ellenséges robothadsereg ellen.

FEJLESZTÉSEK GARMADÁJA VÁR
Bővítsd a képességeidet, javítsd a statisztikáidat, hogy gyorsabb és erősebb legyél. Engedélyezd a frissítéseket, amelyekkel további előnyökhöz juthatsz bunyó közben. Minden alkalommal új lehetőségek nyílnak meg előtted, hogy még jobb lehess!

LÉPJ SZINTET ÉS FEJLŐDJ!
Kimaxoltad a szintedet? Gond egy szál se! Még ezután is felhasználhatod az erőforrásaid egy részét fejlesztésre, így új képességekre tehetsz szert, és magasabb szinthatárokat fedezhetsz fel.

Használd Ben 10 idegenjeinek a képességeit, és döntsd meg a rekordodat az Omnitrix Hero játékban!

Képernyőfelvételek