HIRDETÉS
Nyálkatúra

Nyálkatúra

Ben 10

Leírás

A népszerű ingyenes játék, a Ben 10: Nyálkatúra a Gumball Super Slime Blitz nyomán született, ám a kihívások most még nagyobbak, még izgalmasabbak és NYÁLKÁSABBAK, mint valaha! Pró
A népszerű ingyenes játék, a Ben 10: Nyálkatúra a Gumball Super Slime Blitz nyomán született, ám a kihívások most még nagyobbak, még izgalmasabbak és NYÁLKÁSABBAK, mint valaha! Próbáld ki Ben mind a tíz szuperképességű idegenjét, az akadályokat kikerülve mássz olyan magasra, amilyen magasra csak tudsz, és közben gyűjtsd az érméket! Útközben különleges, omnimodern erőkre és mókás jelmezekre, valamint bónuszképességeket rejtő fejfedőkre és lényekre is szert tehetsz, hogy még magasabbra juthass!

ITT MINDEN A NYÁLKÁRÓL SZÓL!
Fuss, ugorj és mássz minél magasabbra, hogy elkerüld a nyálkát! Nem lesz egyszerű dolgod: repülő nyálkagolyók, ellenséges lények, eltűnő dobozok és sok további trükkös csapda és veszély vár menekülés közben, hogy beállíthasd az új rekordod. Vajon gyorsaságod elég lesz ahhoz, hogy ne merülj el a zöld ragacsban?

30 JÁTSZHATÓ KARAKTER
Játssz Ben mind a 10 idegen hősével, például Csupakarral, Lánglovaggal, Gyémántfejjel, Villámmanóval, Ágyúgolyóval, Shock Rockkal, Venyigével, Ragacskával, Reppenccsel, Vízöntővel PLUSZ az omnimodern és őrülten vicces jelmezekbe öltözött idegenekkel. Szeretnéd Shock Rockot favágóként látni? Vagy Gyémántfejet fényes lovagi páncélban? Kívánságod teljesülhet, és rajtuk kívül még sok más szereplőt is játékba vihetsz! A Nyálkatúrában mindig vár valami megszerezhető újdonság!

GYŰJTSD A SEGÍTŐ LÉNYEKET!
Gyűjts össze minél több különleges képességekkel rendelkező lényt, akik segíthetnek céljaid teljesítésében. Ott van Pancsoló elképesztő kockatörő képességével vagy Csúszka, aki hihetetlen sebességgel segít átcsúszni a játék különböző szintjein. Tartsd nyitva a szemed, és gyűjtsd össze ezeket a rejtőzködő, hasznos kis lényeket játék közben!

Segíts Ben 10-nek, hogy a világ legnagyobb hősévé váljon a NYÁLKA elleni harcban!

Képernyőfelvételek