HIRDETÉS
Idegen Perspektíva: AR

Idegen Perspektíva: AR

Ben 10

Leírás

HŐSIDŐ! Ben Tennyson leggaládabb ellenfelei visszatértek, és világuralomra törnek! Csak rajtad és Benen áll, hogy sikerül-e megállítani őket. Alakulj át Ben mind a 10 idegenjévé a
HŐSIDŐ! Ben Tennyson leggaládabb ellenfelei visszatértek, és világuralomra törnek! Csak rajtad és Benen áll, hogy sikerül-e megállítani őket. Alakulj át Ben mind a 10 idegenjévé a kiterjesztett valóság világában vívott harcokban, ahol 360 fokos szabadságot élvezhetsz. Fedezd fel az új, omnimodern idegenek képességeit játék közben, és küzdj meg a rosszfiúk csapatával a Ben 10 – Idegen perspektíva kiterjesztett valóságában! Merülj el a játékban, és keltsd életre saját történetedet, amelyben te lehetsz a legnagyobb szuperhős!

LÁTVÁNYOS AR-CSATÁK
A kiterjesztett valóságban 360 fokos szabadságot élvezhetsz! A rosszfiúk bármelyik irányból érkezhetnek, ezért most tényleg rajtad áll a világ megmentése. Használd eszközödet radarként az ellenséges hordák felkutatásához és elpusztításához. Verekedd át magad a Circus Freakek, az időszörnyek és a többi kegyenc seregein, és végül küzdj meg a főgonoszokkal – az őrült bohóccal, Zombózóval, az embermutáns bűnözővel, Méhkirálynővel és az intergalaktikus idegen hadvezérrel, Vilgaxszal a gigantikus, mindent elsöprő párharcokban.

IDEGEN ERŐK MINDENHOL
Túlerőben vannak ellenfeleid? Na és? Szerezd meg és hívd segítségül a Ben 10 idegenjeit: változz át az omnimodern Csupakarrá, Gyémántfejjé, Lánglovaggá, Reppenccsé, Vadorzóvá, Ágyúgolyóvá, Ragacskává, Villámmanóvá, Overflow-vá vagy Shock Rockká, és vesd be szupererejüket ellenségeid ellen.

Merülj el az idegenek világában a BEN 10: IDEGEN PERSPEKTÍVA játékban!

Képernyőfelvételek