HIRDETÉS
Toon kupa 2020

Toon kupa 2020

Cartoon Network

Leírás

Próbáld ki a Toon kupa 2020 futballjátékot, teljesen ingyen! Válaszd ki kedvenc sorozatbeli karaktereid, például Jegest a Medvetesókból, Batgirlt a DC Superhero Girls – Tini szuper
Próbáld ki a Toon kupa 2020 futballjátékot, teljesen ingyen! Válaszd ki kedvenc sorozatbeli karaktereid, például Jegest a Medvetesókból, Batgirlt a DC Superhero Girls – Tini szuperhősökből vagy Darwint a Gumball csodálatos világából. Ontsd a gólokat, légy te a pálya ördöge, és szép összjátékkal szerezd meg a bajnoki címet és a legtöbb pontot!

A játék célja, hogy minél több gólt rúgj, és minél kevesebbet kapj. Nem lesz könnyű dolgod, ne bízd el magad, mert az ellenfél térfelén a kapus nagyon technikás! Cselezz, szerelj, passzolj és lőj, és tiéd lehet az esély, hogy nyerj! Légy résen, és ne felejtsd el figyelni a játék közben utadba kerülő képességeket sem. A Banánhéjon csúszás vagy a Szupersebesség nagy segítségedre lehet, és hatalmas előnyhöz juttatja játékosaidat (vagy épp az ellenfeledet, ha hamarabb szerzi meg a képességeket)!


Nincs futballmeccs bíró nélkül, ezért idén Nicole-t, a Gumball csodálatos világa szereplőjét „kértük fel” eme tisztes feladatra! Jobb, ha tisztán játszol: elég egy gyanús szerelés, és máris büntetést jelez a síp!

Gyors, szórakoztató játékmenetekben lehet részed, miközben a játékosok irányítására és a versenyre is figyelned kell. Gyakorold képességeidet, mutasd meg tehetséged, és érdemeld ki méltó helyed a pályán.

ÁLLÍTSD ÖSSZE A CSAPATOD
Hozd létre álomcsapatod! A Cartoon Network alábbi hősei közül választhatsz:

·      Batgirl a DC Superhero Girls – Tini szuperhősökből
·      Craig és Kelsey a Vadócokból
·      Csupakar és Villámmanó a Ben 10-ből
·      Robin, Kiborg és Raven a Tini Titánok, harcra fel!-ből
·      Alma és Hagyma az Alma és Hagymából
·      Finn és Jake a Kalandra fel!-ből
·      Gumball és Darwin a Gumball csodálatos világából
·      Sziporka, Puszedli, Csuporka a Pindúr Pandúrokból
·      Grizz, Panda és Jeges a Medvetesókból
·      Mao Mao és Borzoklopsz a Mao Mao: Tiszta Szív hőseiből

Állíts össze egy verhetetlen csapatot: válassz a karakterek statisztikái és képességei, például a pontos passzok száma, a gyorsaság és a lövőerő alapján. Idén vadiúj szereplők is csatlakoznak a Toon kupához, köztük Mao Mao és Borzoklopsz a Mao Mao: Tiszta Szív hősei sorozatból.

VÁLASSZ EGY ORSZÁGOT
Sok-sok ország színeiben küzdhetsz meg a bajnoki címért a Toon kupa játékban, de hogy melyik országot választod, rajtad áll! Játszd le a meccseket, gyűjtsd a pontokat, és szerezd meg szép összjátékkal a bajnoki címet!

TELJESÍTSD A NAPI KIHÍVÁSOKAT
Mivel még több megszerezhető elem közül választhatsz, extra érmékre lesz szükséged. Idén ezért bevezettük a napi kihívások lehetőséget! Naponta három új kihívás érkezik, amelyek teljesítésével érméket gyűjthetsz. Az új kihívásokat a kezdő képernyőn találod majd! Íme néhány példa:
· Szerezz 2 gólt Puszedlivel a Pindúr pandúrokból
· Végezz el 5 szerelést egy bajnokságon
· Passzolj egy csapattársadnak 6-szor egy bajnokságon

Képernyőfelvételek