HIRDETÉS
Toon kupa 2019

Toon kupa 2019

Cartoon Network

Leírás

Passzolj, szerelj és lőj kapura: mutasd meg tehetséged a teljesen ingyenes Toon kupában! Válaszd ki kedvenc sorozatbeli karaktereid, és mutasd meg velük technikás játéktudásod! Pon
Passzolj, szerelj és lőj kapura: mutasd meg tehetséged a teljesen ingyenes Toon kupában! Válaszd ki kedvenc sorozatbeli karaktereid, és mutasd meg velük technikás játéktudásod! Pontokat meccseken vagy bajnokságokon egyaránt gyűjthetsz. Ontsd a gólokat, légy te a pálya ördöge, és szép összjátékkal szerezd meg a bajnoki címet és a legtöbb pontot!

A játék célja, hogy minél több gólt rúgj, és minél kevesebbet kapj. Nem lesz könnyű dolgod, ne bízd el magad, mert az ellenfél térfelén a kapus nagyon technikás! Cselezz, szerelj, passzolj és lőj, és tiéd lehet az esély, hogy nyerj! Légy résen, és ne felejtsd el figyelni a játék közben utadba kerülő képességeket sem. A szupersebesség vagy a védőpajzs nagy segítségedre lehet, és előnyhöz juttatja játékosaidat (vagy épp az ellenfeledet, ha hamarabb szerzi meg a képességeket)!

Nincsen focimeccs bíró nélkül, ezért idén a Toon kupa Nicole-t, a Gumball csodálatos világa szereplőjét „kérte fel” eme tisztes feladatra! Jobb, ha tisztán játszol: elég egy gyanús szerelés, és máris büntetést jelez a síp!

Gyors, szórakoztató játékmenetekben lehet részed, miközben a játékosok irányítására és a versenyre is figyelned kell. Gyakorold képességeidet, mutasd meg tehetséged, és érdemeld ki méltó helyed a pályán.

Képernyőfelvételek