HIRDETÉS
Make and Race 2

Make and Race 2

Boomerang

Leírás

A Boomerang Make and Race 2-ben mindent megtalálsz, amit az eredeti játékban szerettél, de MOST MÉG TÖBB ÚJDONSÁGGAL! A klasszikus játék új karakterekkel, új autókkal, új pályákkal
A Boomerang Make and Race 2-ben mindent megtalálsz, amit az eredeti játékban szerettél, de MOST MÉG TÖBB ÚJDONSÁGGAL! A klasszikus játék új karakterekkel, új autókkal, új pályákkal és számtalan új testreszabási lehetőséggel tér vissza, hogy a legmenőbb egyedi verdával vágj neki a versenynek! Válassz egy Boomerang-szereplőkből álló csapatot, dizájnold meg az autód minden részletét, és mutasd meg, milyen ügyes versenyző vagy! 

BARKÁCSOLJ!
A Boomerang Make and Race 2-ben nemcsak versenyezhetsz, de a versenyautóidat is te készítheted el – pont, ahogy szeretnéd! Először válassz a karosszériák közül – az áramvonalas versenykasztnitól a masszív tankig bármi szóba jöhet! Ezután válaszd ki a kerekeket: csokoládés fánkot szeretnél? Miért is ne? Vagy inkább a klasszikus versenyabroncsok hoznak lázba? Semmi gond! Sőt, akár vegyítheted is a különféle kerekeket! Ha megvannak a kerekek, ideje a FÉNYEZÉSNEK! Fújd le az autót akár több színnel, hogy igazán egyedivé tedd! És a barkácsolásnak még mindig NINCS VÉGE! Járgányodat különféle kiegészítőkkel, például rakétahajtóművel, lufival vagy akár gömbakváriummal is feldobhatod, és ha még tovább díszítenéd, matricázd fel kedvenc Boomerang-szereplőiddel! Akár több autót is készíthetsz, így minden versenyen új autóval állhatsz rajthoz!

VERSENYEZZ!
Ha elkészült álmaid autója, itt az ideje, hogy megmutasd, mire képes! Versenyezz a többiekkel a vadregényes, kalandos pályákon: gyorsíts az egyenes szakaszokon, juss át a meredek emelkedőkön, és rugaszkodj el a rámpákról a levegőbe! A pályák teljesítése közben előzd meg az ellenfeleidet és gyűjtsd az érméket! A játékban az öt mókás környezetben egyenként három versenypálya vár: bárhol is jársz – a békés erdőben, a trópusi szigeten vagy a városi utcákon – mindig akad valami új látnivaló!

VÁLASSZ CSAPATOT!
Kedvenc Boomerang-szereplőid mind itt vannak és készen állnak a versenyzésre! Ha elkészült a járgányod, válaszd ki, ki vezesse győzelemre a pályán. Az alábbi csapatokkal vághatsz neki a futamoknak!

∙ Scooby-Doo és Bozont a Scooby-Doo-ból!
∙ Tom és Jerry a Tom and Jerry-show-ból!
∙ Taz és Dodó kacsa az Új bolondos dallamokból!
∙ Tapsi Hapsi és Prérifarkas az Új bolondos dallamokból!
∙ Gézengúz Guszti és Mardel a Flúgos futamból!

GYŰJTSD AZ AUTÓKAT!
A Make and Race 2-ben most még több járgány érhető el, mint valaha! Áramvonalas versenyautót, ufót, kerekes kalózhajót és SOK MÁS JÁRGÁNYT is elérhetővé tehetsz! Soha nem tudhatod, hogy legközelebb milyen meglepetés kerül az utadba, ezért ne hagyd abba a versenyzést, hogy teljes legyen a kollekciód, és megépítsd a következő mesterművedet!

FEDEZZ FEL ÚJ PÁLYÁKAT!
Öt különféle környezetben három-három versenypálya vár arra, hogy megmutasd, milyen gyors vagy! Fuss versenyt az idővel, előzd meg a többieket, és döntsd meg a rekordod! Folytasd a játékot, és tegyél elérhetővé minél több pályát! Vajon mindegyikre eljutsz, hogy te legyél a pályák királya?

FEJLESZD TOVÁBB A JÁRGÁNYAID!
Gyűjtsd az érméket versenyzés közben, hogy új fejlesztésekkel és kellékekkel tehesd egyedivé járgányaidat! Megannyi nagyszerű és vicces alkatrészre tehetsz szert, így mindig akad olyan újdonság, amivel feldobhatod a verdád! Soha nem tudhatod, mi lesz elérhető legközelebb: lehet, hogy egy palacsintasütő, egy díszes papírcsákó vagy egy páncélököl!

Képernyőfelvételek