HIRDETÉS
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Leírás

A Boomerang All Stars sztárjai az „All Stars” kupáért versengenek, de vajon kinek a csapata nyer?

Válaszd ki kedvenc Boomerang-csapatodat, és vegyél részt velük a vadiúj focis j
A Boomerang All Stars sztárjai az „All Stars” kupáért versengenek, de vajon kinek a csapata nyer?

Válaszd ki kedvenc Boomerang-csapatodat, és vegyél részt velük a vadiúj focis játékokkal kibővült hét szenzációs sporteseményen! El tudsz jutni csapatoddal az első helyre? Most minden kedvenc Boomerang-karaktered készen áll, legyen szó a Csak lazán, Scooby-Doo!, a Tom és Jerry-show, az Újabb bolondos dallamok, a Happo család, a Nyuszipoly, a Dorothy Óz földjén és a Flúgos futam sztárjairól! Indulhat a játék?

STAR STRIKER
Vadiúj játék a Boomerang All Stars sorozatban! Találd el a labdával a céltáblát, amely folyamatosan változtatja helyzetét. El tudod csavarni a labdát a kapusok mellett, és megdönteni a legnagyobb rekordot?

SZUPERKAPUS
Vadiúj játék a Boomerang All Stars sorozatban! A Szuperkapus játékban ki kell védened az ágyúkból záporozó focilabdákat. Blokkold az összeset, és akkor is őrizd meg a nyugalmadat, amikor már villámgyorsan érkeznek az ágyúpasszok!

BASKET ZORB
A Basket Zorb egy csavaros kosárlabdajáték, amelyben neked kell zsákolnod. Célozz a labdával, amelyben kedvenc Boomerang-szereplőid állnak, és próbálj meg minél több kosarat becsorgatni a hálón. Mennyi a rekordod?

BEACH POGO
Vigyázz, kész, pogózz! Ugrálj strandlabdáról, strandlabdára az ugróbot segítségével. Légy résen, és pontosan, időben ugorj, különben vízbe pottyansz!

ROCKET RACKET
Üsd meg a rekordodat a Rocket Racket játékban! Pattanj fel a rakétahajtású gördeszkára, és próbáld meg eltalálni a célt a teniszlabdákkal. A bowlinggolyókat viszont kerüld el!

RUBBER RING RACE
Várnak a hullámok! Száguldj végig az úszógumin ülve a pályán, amely tele van ugratókkal, akadályokkal és néhány bolondos meglepetéssel. Nézd meg, milyen gyorsan tudod teljesíteni a pályát, és próbáld megdönteni az időcsúcsot! Vigyázz, kész, víz!

SKY DIVE
Szeld át az eget, és miközben lefelé zuhansz, próbáld meg begyűjteni az arany színű karikákat. De vigyázz! Kerüld el a madarakat, a dobozokat és a repülőket. Eltalálod a kör közepét, miután kinyílt az ejtőernyő?

Képernyőfelvételek