HIRDETÉS

Leírás

Pusztítsd el a szörnyeket három elem párosításával, vagy öklözd le őket akció közben. Kétféleképpen is játszhatsz, és te lehetsz a nap hőse a Flipped out játékban!

AZ ÉSZ ÉS AZ
Pusztítsd el a szörnyeket három elem párosításával, vagy öklözd le őket akció közben. Kétféleképpen is játszhatsz, és te lehetsz a nap hőse a Flipped out játékban!

AZ ÉSZ ÉS AZ ÖKÖL HARCA
A játék két menő játékmódból áll. Játssz SUGAR játékmódban, és az azonos színű összepárosított lények felrobbannak, vagy válts SPICE módba: használd az öklöd a szörnyek ellen, és győzd le őket közelharcban. Két nagyszerű játék az egyben!

VÁLTÁS A JÁTÉKOK KÖZÖTT
A két játékmód között bármikor válthatsz az eszközt átfordítva. Akár az egyik, kedvenc játékoddal is játszhatsz folyamatosan, de az ész és az ököl szuperkombinációját is kipróbálhatod!

BOGÁRFALVÁNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD
Mi történik, ha felhízlalsz egy kedves kis tengeri szörnyet? TÚL SOK TENGERI SZÖRNY JELENIK MEG! Segíts Sziporkának, Puszedlinek és Csuporkának megvédeni a várost az imádni való szörnyek seregétől ebben a vadiúj pinduri kalandban!

HÁRMAN EGY CÉLÉRT
Mindkét módban egyszerre játszhatsz a három pandúrral: Sziporkával, Csuporkával és Puszedlivel! Győzzétek le együtt a rosszfiúkat, vagy játssz a pandúrokkal eltérő helyszíneken, hogy még nagyobb területen uralkodjanak. Az eszközöd átforgatva vesd be az ész és az ököl erejét az ellenségek ellen!

SZUPER FRISSÍTÉSEK
A matricákkal feltornázhatod a statisztikáidat és új képességekre tehetsz szert. Készíts saját matricakollekciót minden pandúrnak, hogy megtaláld a kedvenc kombód.

Ha szereted az összepárosítós-kirakós játékokat és a csihipuhit, a Pindur Pandúrok – FLIPPED OUT játékot imádni fogod!

Képernyőfelvételek