HIRDETÉS
Puzzle Quest

Puzzle Quest

Kalandra fel!

Leírás

PUZZLE QUEST MÁR A KALANDRA FEL!-BEN IS
Az eredeti Puzzle Quest Match-3 RPG meghódítja Ooo földjét is! Csatlakozz Finnhez, Jake-hez és barátaikhoz ebben a grandiózus kirakós játék
PUZZLE QUEST MÁR A KALANDRA FEL!-BEN IS
Az eredeti Puzzle Quest Match-3 RPG meghódítja Ooo földjét is! Csatlakozz Finnhez, Jake-hez és barátaikhoz ebben a grandiózus kirakós játékban. Párosítsd össze a drágaköveket, hogy legyőzhesd ellenségeidet, és mesés zsákmányokra tehess szert!

FANTASZTIKUS KÜLDETÉSEK!
Jégkirálynak a patkányokkal gyűlik meg a baja, Buborék hercegnő megmentésre vár, Láng hercegnő háborúra készül! A küldetések teljesítésével segíts az Ooo földjén élőknek és a Kalandra fel! szereplőinek!

GYŰJTSD MAGAD KÖRÉ KEDVENCEIDET!
Gyűjtsd magad mellé Marceline-t, Zizgőt, Buborék hercegnőt, Láng hercegnőt, Güntert és a többi szereplőt! Minden hős szuper különleges képességekkel száll szembe az ellenségekkel! Gyűjtsd a tapasztalati pontokat, és lépj szinteket, hogy minél több kalandban legyen részed!

SZUPERERŐ ÉS GYORSKAJA
Kell egy kis extra energia? Ragadd meg Finn furulyáját, vagy tömj be néhány süteményt! A különleges ételek és italok segítenek, hogy jól teljesíts!

PÁROSÍTSD ÖSSZE A DRÁGAKÖVEKET!
Párosíts össze legalább három drágakövet a támadáshoz, és használd a képességeidet! De vigyázz! Ellenségeidnek is van néhány trükk a tarsolyában, hogy megnehezítsék a dolgodat! Légy résen, hogy te lehess a nap hőse!

JÁTSSZ BAJNOKSÁGBAN!
Készen állsz, hogy nagyban játssz? Csatlakozz egy rendszeresen szervezett bajnoksághoz vagy különleges eseményhez, és páratlan díjakra és tárgyakra tehetsz szert!

Képernyőfelvételek