HIRDETÉS
Blamburger

Blamburger

Clarence

Leírás

Clarence szeretné elkészíteni a tökéletes hamburgert, de amikor Sumo néhány petárdával dobja fel a hozzávalókat, a kaja szárnyra kap! Vajon hány hamburgert tudsz levadászni a Blamb
Clarence szeretné elkészíteni a tökéletes hamburgert, de amikor Sumo néhány petárdával dobja fel a hozzávalókat, a kaja szárnyra kap! Vajon hány hamburgert tudsz levadászni a Blamburger játékban?

HAMBI VICCESEN TÁLALVA
Az intuitív vezérlők segítségével kerüld ki az égből hulló hozzávalókat és petárdákat! Készíts hamburgert a szokásos alapanyagokból: marhahúsból, sajtból és salátából, vagy használj vicces hozzávalókat, például tükörtojást, fánkot, homárt vagy akár kukacokat!

TALÁLD MEG A SIKER RECEPTJÉT!
Szerezd meg az új recepteket és az óriási bónuszokat! Szedd össze a hamburgerhez szükséges hozzávalókat, és extra pontokra tehetsz szert, amelyek az égbe repítik a rekordodat.

A LEGGYORSABB KAJA A VÁROSBAN
Minél tovább húzod, annál gyorsabban hullanak a hozzávalók az égből. Teszteld a reflexeidet és a koordinációs képességedet! Minél tovább bírod, annál nagyobb az esélyed, hogy megdöntsd a rekordodat!

Segíts Clarence-nek kikerülni a kajaesőt a BLAMBURGER-ben!

Képernyőfelvételek