HIRDETÉS
Formula Cartoon All-Stars

Formula Cartoon All-Stars

Cartoon Network

Leírás

Versenyezz kedvenc Cartoon Network-szereplőiddel látványos 3D-s pályákon a Formula Cartoon All-Stars játékban!

VERSENYEZZ KEDVENCEIDDEL
Mindenki itt van, aki számít: Finn, Gumb
Versenyezz kedvenc Cartoon Network-szereplőiddel látványos 3D-s pályákon a Formula Cartoon All-Stars játékban!

VERSENYEZZ KEDVENCEIDDEL
Mindenki itt van, aki számít: Finn, Gumball, Mordecai, Ben 10, Jake, Rigby, Tuskó, Steven Universe, Clarence és sokan mások.

KÁOSZ A VERSENYPÁLYÁN
A Formula Cartoon All-Stars nem csak a szédítő sebességről szól. Számtalan trükköt vethetsz be, többek között jégkockákat, buborékokat és paradicsomokat. Ne sajnáld az ellenfeleket: a fő, hogy elsőként érj célba!

TUNINGOLT JÁRGÁNYOK (ÉS EGYEBEK!)
Járgányodat több mint 100 alkatrésszel tuningolhatod fel, saját ízlésednek és stílusodnak megfelelően. Gyúrj rá a gyorsulásra, a sebességre vagy a turbóra, hogy a pálya ördögévé válj.

BAJNOKSÁGOK MINDEN MENNYISÉGBEN
Tedd elérhetővé a tematikus bajnokságokat, és tedd közzé a legjobb eredményeidet. A legjobbak izgalmas nyereményt kapnak, és mindig van új bajnokság, amelyre benevezhetsz.

PÁLYÁK TÖMKELEGE
Versenyezz több mint 75 különféle pályán a Cartoon Network legemlékezetesebb helyszínein, többek között Cukorországban, a Parkműsor parkjában és az Elmore Középiskolában.

EGYÉRINTÉSES KORMÁNYZÁS
Gyorsulj, kanyarodj és driftelj egyetlen ujjal. Az egyszerű vezérlés mindenki számára élménnyé teszi a vezetést, de a legjobb eredmények eléréséhez igazi profivá kell válnod.

A dobogó legfelső fokára állsz, vagy vesztesként kullogsz el a pályáról? Csak egy módon tudhatod meg: kezdd el a versenyzést a FORMULA CARTOON ALL-STARS játékban!

Képernyőfelvételek