HIRDETÉS
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Leírás

A Boomerang All Stars sztárjai az „All Stars” kupáért versengenek, de vajon kinek a csapata lesz a legjobb?

Válaszd ki kedvenc Boomerang-csapatodat, és vezesd végig egy öt játé
A Boomerang All Stars sztárjai az „All Stars” kupáért versengenek, de vajon kinek a csapata lesz a legjobb?

Válaszd ki kedvenc Boomerang-csapatodat, és vezesd végig egy öt játékból álló mókás sporttusán! El tudod juttatni belevaló karaktereidet a ranglista első helyére? Az összes régi nagy kedvenced bevetheted: rád vár Tom és Jerry, Scooby-Doo és Bozont, Nyuszipoly, Taz, Dodó kacsa, Tapsi Hapsi és Prérifarkas a Bolondos dallamokból. Az új karakterek közül a Happo család is készen áll rá, hogy részt vegyen az izgalmas sporteseményen. Kezdődjön a játék!

BASKET ZORB
Irány a pálya egy általad választott Boomerang-csapattal! Tom és Jerry, Scooby-Doo és Bozont már alig várja, hogy minél több kosárba betaláljon, mielőtt lejár a játékidő.

BEACH POGO
Pogózz át a strandlabdák fölött Tapsival és Prérifarkassal. Minél messzebb jutsz, annál több pontot szerezhetsz, de vigyázz, a lábad ne érje tengervíz!

ROCKET RACKET
Száguldj végig a versenypályán Tommal és Jerryvel egy rakétahajtású gördeszkán, és próbáld meg eltalálni a célt a teniszlabdákkal. Viszont kerüld el a bowlinggolyókat, mert megsérülhetsz!

RUBBER RING RACE
Száguldj végig a vízen turbósított úszógumiddal a gyorsítók érintésével! Vajon ki nyeri a versenyt? Scooby-Doo és csapata vagy Dodó és játékostársai?

SKY DIVE
Ugorj magasra Scooby-Doo és Bozont segítségével. Csak egy ejtőernyő lassítja a sebességed. Manőverezz át a karikákon, kerüld ki az akadályokat, és a célhoz lehető legközelebb érj földet, hogy minél több pontot szerezhess!

Képernyőfelvételek