HIRDETÉS
Alien Experience

Alien Experience

Ben 10

Leírás

Légy Ben, légy idegen, légy te a hős! Készen állsz?

A Ben 10 négy idegenjének egyikévé alakulhatsz át ebben az ingyenes alkalmazásban: Gyémántfej, Lánglovag, Reppencs és Csupaka
Légy Ben, légy idegen, légy te a hős! Készen állsz?

A Ben 10 négy idegenjének egyikévé alakulhatsz át ebben az ingyenes alkalmazásban: Gyémántfej, Lánglovag, Reppencs és Csupakar egyedi mimikával és animációkkal várja az újabbnál újabb kalandokat. Ha készen állsz, felveheted a harcot Zombózóval és robotjaival a 360 fokos kiterjesztett valóságban!

A Ben 10 Alien Experience játékban egyszerre két alkalmazást kapsz: egy szupermenő arccserélős és egy akciódús lövöldözős játékot, amelyben robotokat likvidálhatsz. Az eszközöd kameráját használva szemtanúja lehetsz egy hihetetlen átalakulásnak: Ben Tennyson egyik csodás idegenjévé változhatsz.

Tedd forróvá az ellenség lába alatt a talajt, miközben beveted Lánglovag perzselő erejét, vagy hűtsd le a kedélyeket Gyémántfejként, és nézd meg, mekkora jégcsapok nőnek körülötted. Reppencsként nyálkás gömböket, Csupakarként pedig kőszikla öklödet vetheted be. Készíts képeket vagy rövidfilmeket, és oszd meg közvetlenül az eszközödről családoddal és ismerőseiddel!

A móka nem ér véget az átalakulással! Használd az eszközödet, és légy te a nap hőse, miközben olyan ellenfelekkel küzdesz meg, akiket csak te látsz. Idegen erőd segít, hogy megvédd magad Zombózótól és robotjaitól a kiterjesztett valóságban. Eszközödet radarként használva felkutathatod és elpusztíthatod az ellenséges hordákat ebben az izgalmas, 360 fokos környezetben.

Képernyőfelvételek